Top
0.0  امتیاز  /  0  رای

مر مکی

این محصول در بسته بندی 100 گرمی ارائه میگردد.

خواص:

التیام بخش زخم ها، تقویت عمومی بدن، رفع بوی بد دهان، تسکین دهنده سردرد، ترک اعتیاد

طرز استفاده:

روزی دو گرم از آن را با مخلوط روغن و عسل میل نمایید.

 

صمغ مُرّمکی یا مُرّ یا مُرّ حجازی

مرمکی صمغ معطری است که از درختچه ای از خانواده Burseraceae گرفته می شود. چون این صمغ بیشتر از عربستان و حجاز به ایران وارد می شود غالبا در سفرهای حج در بازار مکه و حجاز برای فروش عرضه می گردد. البته صمغ مرمکی با صمغ عربی متفاوت است و نباید با آن اشتباه شود. اگر با دم کرده نعنا خورده شود برای رفع آبریزش بینی اثر مفید دارد.

پاشیدن گرد آن روی زخم ها برای خشک کردن زخمهای سرد موثر است. همچنین باعث تسکین درد آن خواهد شد. ضماد آن با کندر برای التیام اغلب زخم ها سریع الاثر است. اگر با سرکه و آب و دم کرده مارچوبه مخلوط نمایند و در دهان مزه مزه کنید برای رفع بوی بد دهان که ناشی از زخمهای دهان است، مفید خواهد بود.

اروپاییان معتقدند که ضد باکتری های دهان است و مانع فساد و کرم خوردگی می شود. طعم مرمکی تلخ و نامطبوع است. بنابراین بهتر است با کمی عسل یا آب لیموترش یا شکر مصرف کنید.

 

نکته :

  • فقط یکبار در روز از مرمکی استفاده شود.
  • مر نباید به کودکان زیر دو سال داده شود.
  • زنان باردار و مادران شیرده نیز باید از مصرف مر اجتناب کنند.
  • مصرف زیاد مر، ملین خیلی قوی است و ممکن است موجب عرق کردن و آشفتگی و تهوع شود.

 

طرز استفاده از صمغ مرمکی یا مر برای ترک اعتیاد:

میزان 2 تا 3 گرم از صمغ مرمکی را با یک قاشق مرباخوری روغن حیوانی مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرمکی کمی رقیق شود، بعد از چند دقیقه مخلوط را از روی شعله برداشته و یک قاشق مرباخوری عسل (شکر) به آن اضافه کرده و میل کنید. این ترکیب دارویی بسیار موثر در ترک اعتیاد است که نتیجه مطلوبی دارد.

در این روش درمانی، حداقل زمان برای ترک 11 ماه است. به مرور زمان در 11 ماه میزان مصرف مواد یا قرص را کم کم کرده و سپس ناگهان مصرف را قطع نمایید. از طرفی مسائل روحی و روانی را هم در ترک مدنظر داریم. به همین علت در کنار استفاده از صمغ مرمکی، استفاده از پک دمنوش آرام بخش عطارک را به شما عزیزان توصیه می کنیم؛ این پکیج شامل گیاهان آرام بخش است که با مصرف آن می توان به کاهش شدت سندرم ترک اعتیاد کمک کرد.

 








گیاه مر یا مُرّمکی یکی از گیاهان جالب توجه در زمینه ترک مواد مخدر و حتی ترک متادون می باشد:

مرمکی یک گیاه موثر در ترک اعتیاد:

به این صورت که با تحریک کردن گیرنده های دلتا بدن باعث ترشح بیشتر غدد درون ریز بدن می شود و این بزرگترین دستاورد یک دارو در درمان اعتیاد است. از طرفی دیگر باید گفت که طبق آخرین مطالعات انجام شده در تایوان می توان با اطمینان گفت که نوشیدنی شربت مر به دلیل داشتن ماده مخدر، جز مخدر های درجه سوم به حساب می آید و به نظر تعداد زیادی از پزشکان و درمانگران می توان از آن به عنوان جایگزین گیاهی استفاده کرد.

دیگر خواص دارویی مرمکی :

طبیعت آن خیلی گرم و خشک است، اگر هر بار نیم گرم از آن را بخورید، اعتدال دهنده است، خشک کننده رطوبت بدن است، برای رفع سستی معده، سو هاضمه، دفع رطوبات و تحلیل بادهای معده، تحلیل خون منجمد در رحم، تسهیل دفع زرد آب و بلغم، درمان زخم معده، رفع دل پیچه و ورم طحال، درد کلیه، در درمان بیماری کروز موثر است، برای تسکین دردهای سر معده، رفع ناراحتی های معده و دفع اخلاط سینه مفید می باشد.

برای رفع زکام مزمن و در مراحل اولیه بیماری سل، بیماری کمی ویتامین ث و درمان آنزیم های قانقاریایی، سیاه سرفه و قانقاریا موثر است، انسداد و گرفتگی مجاری را باز می کند، ورم های سرد بلغمی را تحلیل می برند و مانع تعفن اخلاط می شود، در مورد یبوست مسهل است.

رایحه معطر مُرّمکی گرم، شبیه دود و تند است. اجزا فعال روغن مرمکی عبارتند از: پینن، دی پنتن، لیمونن، کادینن، اسیدفورمیک، سید استیک، اسید مرولیک، اوژنول، تعدادی آلدئید و الکل و مقداری رزین.

جالب است بدانیم که:

همانند کندر، مُرّمکی در تمدن های باستانی به عنوان یک ماده معطر، بخور و در داروها به کار رفته است. بعنوان یک پماد التیام دهنده زخم بسیار ارزشمند بوده و گفته شده همه سربازان یونانی عازم نبرد، خمیر مرمکی را در کوله پشتی خود حمل می کردند زیرا ضدعفونی کننده، التیام بخش و ضد التهاب است و مخصوصا برای زخم های دیر التیام و بیماری های پوستی توام با ترشح مانند اگزمای همراه با ترشح و بیماری پای ورزشکاران ارزشمند است. در ارتباط با بیماری پای ورزشکاران، قارچ کش بودن مرمکی، فایده مضاعف آن محسوب می شود.

مُرّمکی ترک های پوستی و خشکی پوست را بهبود می بخشد و معمولا به صورت کرم برای درمان ترک های عمیق پاشنه پا و کرم های دست برای افراد شاغل در کارهای سخت مورد استفاده قرار می گیرد. مُرّمکی برای لثه بسیار خوب است و زخم های دهانی و اختلالات لثه را به سرعت بهبود می بخشد و مناسب ترین فرم استفاده از آن در دهان بصورت تنطور است که موجب رنگی شدن زودگذر دهان و احساس مزه تلخی می شود. با این حال اثرات التیام دهنده آن آنقدر قابل توجه است که به این دردسرها می ارزد!

به علت اثرات مفید مُرّمکی روی لثه ها، در بسیاری از خمیردندان ها مورد استفاده قرار می گیرد و برای پنهان کردن مزه تلخ آن روغن نعنا را به خمیر دندان می افزایند.




1 2 3 4 5