Top
0.0  امتیاز  /  0  رای

صندل سرخ

این محصول در بسته بندی 50 گرمی ارائه میگردد.

این بخور برای هند می باشد و در در علوم غریبه مصارف فراوانی دارد، از جذب گرفته تا دفع، استخراجات گرفته تا اکتشافات و ....








درخت صندل قرمز از خانواده‏Leguminosae و نام علمى صندل قرمز ‏Pterocarpus santalinus L . میباشد. چوب صندل قرمز به چین وارد مى‏شود و درخت صندل قرمز بومى مناطق هند، حبشه و زنگبار است. چوب آن قرمز است که به نام صندل قرمز معروف مى‏باشد. در کتب طب سنتى ایران این صندل را در ردیف صندل سفید تحت عنوان صندل نام مى‏برند در صورتى که چوب دو درخت متفاوت هستند و خواص آنها نیز تا حدودى متفاوت است.


خواص صندل قرمز:
در هندوستان از چوب صندل قرمز به عنوان خنک‏ کننده و قابض و تونیک، در استعمال خارجى براى ناراحتی‏هاى صفراوى و رفع التهاب و سردرد گرم و کاهش تب و همچنین براى رفع ناراحتی‏هاى پوست و ضمنا براى تقویت دید چشم تجویز می‏شود. در تایوان از محلولى که از خیس کرده خاک ارّه آن حاصل می‏شود، براى کاهش ورم استفاده می‏شود. در اندونزى خاک ارّه صندل قرمز را با برنج می‏پزند و براى قطع خونریزى میخورند. به ‏طور کلى در طب سنتى از نظر طبیعت صندل سرخ را هم مانند صندل سفید سرد و خشک می‏دانند و عموما به عنوان معرّق می‏خورند.
برکیل معتقد است که چوب قرمز آن داروى رفع ناراحتى خون است و در زخمها و جراحتها از آن براى قطع خونریزى و چرک استفاده می‏شود. بومی‏ها در تایوان از این گیاه به عنوان یک داروى سرى براى معالجه مسمومیت استفاده می‏کنند.

چوب صندل قرمز درخت اثر قابض دارد ولى از صندل قرمز، جهت رنگ کردن بعضى مواد غذایى استفاده می‏شود و گاهى داراى اثر رفع ورم مجراى بول و ترشّحات غیر طبیعى آن است. اسانس صندل، از راه دستگاه گوارش بسهولت جذب و قسمتى از ترکیبات صندل قرمز نیز که از راه کلیه و شش‏ها دفع می‏گردد، در این اعضاء ضدّ عفونى به‏ عمل می ‏آورد. در این موقع، بوى آن در ادرار و بخار دهان احساس می‏شود. مصرف مقادیر زیاد صندل قرمز، ایجاد احساس سوزش و گرما در ناحیه معده و گاهى تهوّع و استفراغ می‏کند. مصرف صندل قرمز در التهاب مجارى ادرار و ورم مثانه ناشى از ابتلا به سوزاک و همچنین برونشیت مزمن که با ترشّحات فراوان همراه باشد و گاهى به‏عنوان قابض در اسهال هاى سخت، توصیه شده است.




1 2 3 4 5